Klink eksisteret siden 1983​

 ​Omsorgsfulde tandlæger

 ​Behandling i trygge rammer

Tandimplantat af titanium til broer eller kroner

Hos Tandlægerne Fagernæs i Kolding kan vi indsætte et tandimplantat, hvis du mangler en hel tand, eller hvis det ikke er muligt at påsætte en tandkrone på den nuværende tand. Der er også muligt at hæfte en tandbro fast på et tandimplantat, hvis du mangler flere tænder ved siden af hinanden. Om du er fra Kolding, Fredericia, Vejle eller omegn, er du altid velkommen til en konsultation på vores tandklinik på Jernbanegade for en vurdering.

Et moderne tandimplantat vokser naturligt sammen med knoglen

Et tandimplantat er fremstillet af titanium, og det vokser naturligt sammen med kæbeknoglen, når tandimplantatet opereres ind i knoglen. Vi påsætter tandkronen eller broen, når tandimplantatet er opereret fast. Et tandimplantat ligner en skue, og den er normalt 3-5 millimeter tyk og 8-16 millimeter lang, men der findes andre varianter.

Det er endvidere muligt at påsætte en tandbro med omkring 8-10 tandkroner fast på 4-6 implantater, så broen kan erstatte en hel over- eller undermund.

Det er normalt en varig løsning, men broer og kroner kan blive slidte eller knække over tid. Dog holder det typisk i mindst 10 år, men det kommer også an på den belastning, som du udsætter kronerne for.​

Kontakt os for at få flere oplysninger om behandlingen

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger, men du kan også bestille en konsultation, hvis du mener, at du har brug for et tandimplantat. 

Du kan skrive til os hos Tandlægerne Fagernæs på tdl@tdlfagernaes.dk, men du kan naturligvis også ringe til os på telefon 7552 1616. Derpå kan vi aftale nærmere.

Vores åbningstider er​

Mandag​

08.00 - 15.00​

Tirsdag

08.00 - 17.00​

Onsdag​

08.00 - 17.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

08.00 - 15.00​

Ring for at bestille tid på 7552 1616

Vi er medlem af overenskomsten

Kontaktinformationer​

​Tandlægerne Fagernæs

CVR: 72392612 

Ring til os på

75 52 16 16

Skriv til os på

tdl@tdlfagernaes.dk 

SKRIV TIL OS​​

Du er velkommen til at skrive til os for spørgsmål omkring behandlinger m.m.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyttige links​

www.sundhed.dk

Hos sundhed.dk kan du finde en række artikler om tandpleje.

www.colgate.dk

Du kan også læse mere om tandpleje på Colgates hjemmeside